Site Haritası
Transfer Fiyatları
+90 242 243 92 92   +90 532 418 41 75
ANASAYFA   HAKKIMIZDA   ARAÇLARIMIZ   TRANSFERLER   İLETİŞİM ULAŞIM  
ANTALYA ARABA KİRALAMA  / MAKALELER
   
MAKALELER
Antalya Lara Rent A Car
Antalya Araba Kiralama
Antalya Havalimanı Rent A Car
Antalya Oto Kiralama
Antalya Rent A Car
Araç Kiralama Antalya

Antalya Havalimanı Rent A Car

                Tatil diyince herkesin aklına kum deniz ve güneş geliyor şüphesiz bu sıcak havalarda Akdeniz in ılık sularında biraz serinlemek herkesin hayaledir herhalde. Çoğunlukla yabancı turistlerin ilgi odağı olan Akdeniz kıyıları, giderek gelişen yeni lüks otelleri ve her şey dâhil, ultra her şey dâhil gibi konseptleri tatilciler için çok cazip fiyat aralığı, bu sıcak havalarda bir nebze olsun tatil hayallerini kuranlar için gerçekleştirecek boyutlarda.

 Şüphesiz ki Akdeniz deyince de akla gelen ilk şehir Antalya, bu şehir yazın nerdeyse nüfusu çok kalabalık İzmir şehri ile yarışacak boyutlara ulaşıyor, Antalya'nın değişen sahil yüzü ve ormanlık alanları tatil denince ilk akla gelen şehir, elbette ki ege kıyısını unutmak haksızlık olur. Yaz ayının ülkemizde gülümsediği ilk şehirlerden biridir Antalya, bu da erken ve geç yaz dönemi ucuz tatil fırsatları için çok değerli bir şehir yapıyor Antalya'yı.

Tabi ki Antalya'nın sadece tatil yüzü değil tarihi yapısını da asla göz ardı etmemek gerek, bu yüzden eğer Antalya yolculuğunuzda harika anılar biriktirmek isterseniz Antalya hava alanına indikten sonra Antalya Havalimanı Rent A Car şirketimizden en yeni ve dizel lüks veya ekonomik sınıfta kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Size sunacağımız bu hizmet hava alanından başlayıp otelinize rahat bir şekilde ulaşmanızda ve her şekilde konforlu bir unutulmayacak Antalya gezisinde size geniş araç filomuzla en iyi hizmeti sunmak isteriz. Araç filomuzdan size en uygun aracı seçtikten sonra da size tatiliniz boyunca memnun kalmanız için kiraladığınız araç ile ilgili her türlü sorunlarınız için en kısa sürede çözüm hizmeti vererek tatilinizi kaldığınız yerden devam etmeniz için en hızlı şekilde hizmet sunmaktayız. Antalya Havalimanı Rent A Car şirketimizi güler yüzlü personeli ve uzman kadrosuyla Antalya ya attığınız ilk adımdan itibaren yanınızda olup ister hava limanında isterseniz otelinizden bir telefonla bize ulaşıp en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Şirketimiz tüm aile fertleriniz ile birlikte unutulmaz bir tatil geçirmeniz ve bizim aracılığım ile Antalya'nın tarihsel kültürünü tüm güzelliğine ile rahatça ulaşabilmeniz için sizin her daim hizmetinizde olacaktır.



 
ANTALYA ARABA KİRALAMA NAVİGASYON MENU
Giriş ANASAYFA
İletişim & Ulaşım
Kurumsal Yazımız
Araçlarımız
Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları
Antalya Hakkında Yazımız
Kiralama Koşulları ve Şartları
Web Site Haritamız
Transfer Ücretleri
 
   
SOSYAL AĞLAR
FACEBOOK
TWİTTER
GOOGLE PLUS
 
 
İLETİŞİM VE ULAŞIM
+90 242 243 92 92
info@antalyaarabakiralama.com
Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Eltut Apt 33/B Muratpaşa / Antalya
 
 
  Copyright 2010 © Antalya Araba Kiralama | ANTALYA